måndag 9 februari 2009

Nu hemma

Hur mycket snö som helst under helgen som gått,
känns som att vi varit borta en hel vinter..
men ack så vackert det är
Oj vad man kan våndas, tänka, känna inför en resa, en första resa utan båda barnen. Jaha, hur gick det då funderar ni kanske? Javisst, det var helt underbart, både för oss och de små, det gick jätte bra även för den lilla. Men inte ska man åka till en storstad om man tänker vila upp sig..det blev Shopping, japp, precis, med stort S! Sedan blev det till att äta gott. Så enkelt beskrivet var väl att äta gott och shoppa loss. Och sedan var det dags för att sätta sig på flyget mot norrland. Till våra små krabater. Den ”stora” var och mötte oss på flygplatsen, hon kom stolt med moster för att hämta hem mamma och pappa. Hon berättar genast stolt med ett stort leende att hon tänker flytta hem till moster. Men under kvällen, strax innan John blund kom viskade hon i mitt öra, min mamma, min mamma inte åka mer nu, nu bra. Underbara unge, men ack vad hon är TROTSIG!!!!

2 kommentarer:

  1. skönt att ni och barn ahft det bra. Underbart att få shoppa loss lite och bara vara, det är du värld när allt är som det är. Även om jag kan tänka mig att det inte blev mycket till att vila..
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Ha ha nix inte mycket vila, men motion..på shoppingen då..*ler*.
    Det var en jätte skön helg, så nu är det bara att inse att varadgen är åter och att det är skönt att man kan leva på minnerna.

    SvaraRadera