söndag 15 maj 2011

Lite london

Såklart kan man ju inte missa Big ben under sitt lilla besök i stora staden London, är ju iofs inte så lätt att undvika heller. den syns ju rätt så bra, dagarna har varit sköna och underbara, tagit dagen lite som den kommit. Helt okey men åter till verkligheten mot tunnelbanan så sker ju naturligtvis det som inte ska../ få..ske.
Det strular så att vi kommer 5 minuter!! sent till incheckningen vilket medför att vi inte får checka in vårt bagage! vi erbjuder att ta väskorna senare, men nej sådant jund einte erbjudas.. okey vi säger att vi lämnar våra 6 var) nyinköpta! för dagen parfymflaskor, och bara tar allt som handbagage eftersom vi bara har kabinväskor, men nej nej det går inte heller!??

What??
Så det slutar med en nätt summa på 9000:-!!! JAPP!! 9000:-!! så nya flygbiljetter för att komma hem!! Inte sant!!

Gissa vem som sitter och väntar på att detta underbara (ICKET JUST NU!) lilla flygbolag ska öppna sina kära små diskar..tror jag inte kanske behöver sa vem som väntar men vem som hade detta otrevliga bemötande var tyvärr SAS! Har tidigare tyckt de varit helt underbara att ha att göra men, men nu känns det inte allt för skoj!
Hoppas för deras och för våran del att detta kommer att ordna sig någorlunda iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar