söndag 30 maj 2010

Vad lever cancerceller utav??

Vad cancerceller lever på
A) Socker är en föda för cancer. Genom att dra ner på eller ta bort socker tar man också bort en viktig ingrediens för cancercellerna. Sockerersättning som t ex NutraSweet, Equal, Spoonful etc är tillverkat med Aspartame och det är skadligt. Ett bättre och naturligt substitut är Manukahonung eller melass, men bara i mycket små mängder. Bordssalt har en kemisk substans som läggs till för att göra det vitare i färgen. Ett bättre alternativ är Bragg’s aminosyra eller havssalt.

B) Mjölk orsakar att kroppen producerar slem, speciellt i mag- och tarmområdet och cancer lever på slem. Genom att minska mjölkintaget och ersätta det med osötad sojamjölk så svälter cancercellerna.

C) Cancerceller trivs i en sur miljö. En köttbaserad diet är syrlig och det är bättre att äta fisk och lite kyckling hellre än biff och fläsk. Kött innehåller också antibiotika från djuren, växande hormoner och parasiter, vilka är skadliga, speciellt för människor med cancer.

D) En diet gjord på 80 % färska grönsaker och juice, hela gryn, säd, nötter och lite frukt hjälper kroppen med en alkalisk miljö. Omkring 20 % kan tas från kokt mat, inkl bönor. Färsk grönsaksjuice ger levande enzymer som är lätta att absorbera och når ner till cellulär nivå inom 15 minuter och ger näring och ökar tillväxten av friska celler. För att anskaffa levande enzymer för att bygga upp friska celler, försök att dricka färsk grönsaksjuice (från de flesta grönsaker inkl böngroddar) och ät råa grönsaker 2-3 gånger dagligen. Enzymer förstörs vid en temperatur av +40° C.

E) Undvik kaffe, te och choklad, vilket innehåller höga halter av koffein. Grönt te är ett bättre alternativ och har dessutom cancerbekämpande ingredienser. När det gäller vatten så är det bäst att dricka renat vatten, eller filtrerat, för att undvika kända gifter och tungmetaller som finns i kranvatten. Destillerat vatten är försurat – undvik det!
Info utav:
http://georgeschottl.wordpress.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar