torsdag 16 april 2009

TACK!

Underbara ni! Tack för alla mail, telefonsamtal, inlägg, kommentarer här på sidan och på cancerfonden. http://www.cancerfonden.se/sv/Prata/Forum/Diskussioner/Visa/?topic=145
Det är svårt att ta till sig att mamma verkligen är så sjuk som hon är, som läkaren sa igår, kom ihåg att hon är lika sjuk när hon är hemma som när hon blir inlagd på sjukhus. Det är sant, men svårt att ta till sig. Mamma är så pigg förrutom att hon nu fått nya knölar i tinningen och att hon är som en ballong :O) så är hon så lik sig, ja det skulle vara då att det ska gå SÅ! fort! allt!! Hon hade nog önskat mest av allt att många saker och ting redan var gjorda -nyss.
Ang. resan så är mamma klart inställd på att åka, vi har en vecka på oss till betalning och sedan finns avbeställningsskydd men det är mycket att kolla upp innan, ifall något händer..där borta..
Tack, Mariana för dit inlägg på cancerfonden. Jag ska försöka ta tillvara på denna resa som ett positivt minne, ett underbart minne att bära med sig. Och vem vet, hade det inte varit för denna jävla sjukdom hade vi nog inte ens kommit till drömmarna att resa bort tillsammans, för ,man ska ju det..och det..och det.. Lätt att man tar vardagen på självklart innan något liknande som detta händer en. Så tjat, tjat,tjat -igen, men glöm inte ta vara på vardagen. Vem har sagt att man måste äta oxfilé på en lördag??

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar