måndag 13 april 2009

HOPPAS NI ALLA HAFT EN UNDERBAR PÅSK!!!
Ja,ni nära och kära, då närmar sig påsken sitt slut och vi har haft en jätte skön helg. Dagen i dag har varit superb! +16 grader strålande sol och inte minst ett snötäcke som droppar till stora vattenpölar. Hur roligt är inte det för en snart tre årig tjej?? För att inte glömma bort lill tjejjen som förundrat tittar på sin storasyster och drömmer sig bort, till en dag, en speciell dag, den dagen då hon får stå där med droppande handskar och skutta runt i de vattenfyllda pölarna. I övrigt så hoppas jag att läkaren kontaktar mammsen imorgon så vi får veta "mer svart på vitt" som som hänt och kommer att hända. Vi har varit där återigen och ätit en underbar middag, älgfílé och potatisgratäng och en massa underbart till detta. Tack än en gång för GOD MAT! Mamma är som ett krutskott, det är ju ett tag sedan hon har ätit 4+4 tabletter av sitt kortison, så inget fel på speeden :O)
Höres!

2 kommentarer:

  1. Min mamma har också lungcancer, Hon har haft det 1 år nu och dagarna består till viss del som positiva, och till viss del som negativa, då i den betydeelsen att hon är sjuk. Många dagar har varit på sjukhus. Hon får just nu ingen behandling, har metastaser i skelletett och i lymfan. Men hon har fått mängder med ecllgifter som tyvärr inte hjälp. Bra sida!!

    SvaraRadera
  2. Ja det går upp och ner med denna sjukdom. Vissa agar känns som förr igen, och vissa dagar tror jag att jag inte kommer att få se mamma mer. Varför inga behandlingar nu? Iblan där det ju så att kroppen måste vila, har hon strålats något?

    SvaraRadera